7 Ιουν 2011

Μπράβο Δήμαρχε άξιος, πάντα τέτοια… …

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, λεφτά για χρυσά στον αρραβώνα βρήκαμε; Για να πληρωθούν και οι ‘’εθελοντές’’ του Δήμου θα γίνει κάτι ή να κάνουμε έρανο;
Προτείνω να διοργανώσει ο Δήμαρχος χορούς και εκδρομές με εισιτήριο όπως οι σύλλογοι για να μαζέψει κανένα ευρώπουλο να πληρώσει «εθελοντές» και ΔΗΚΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε ρεμάλια είσαστε κίτρινα blog του κερατά, κι αυτό σας πείραξε ρε!!! Ή υπαινίσσεστε κάτι ρε ρεμάλια; Πέστε το ξεκάθαρα άντε και πλακωθείτε. Ρε ο άνθρωπος είναι από τους από πάνω δεν είναι από τους από κάτω πάρτε το χαμπάρι για δυο θητείες ακόμα θα ναι δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεται την παροιμία που λέει δουλειά δεν είχε το μ@@@νι και μάθαινε τσαγκάρης κρατήσου δήμαρχε ο γεροντοερωτας είναι ο χειρότερος θυμάσαι τι έπαθε ο αρχηγός σου ερεεεεε καυ@@α που έχει η εξουσία !!

Ανώνυμος είπε...

eite apo pano einai eite apo kato einai ligo mas niazei. to mono pou mas niazei einai giati na plironoume emeis ta dorakia tis kopelias kai ta taksidiatis kai ta dorakia gia to soi tis?...tin pethera den eida poy einai??

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά για να σας κλήση το στόμα θα βάλει στεφάνη ο άνθρωπος
Το διαζύγιο περιμένει και να δείτε εσείς ένα γάμο που θα κάνει κουμπάρος ο Αστρακος με τον Κόγια θα είναι ?
Ο Καπετανάκης θα κρατά το φανάρι μέχρι το γάμο?

Ανώνυμος είπε...

Άντε να χαθείτε όλοι σας με τα πρόστυχα που γράφεται

Ανώνυμος είπε...

san den trepeste

Ανώνυμος είπε...

ti prostixoi pou eiste xaxaxaxaxaxaxaaxxaxa

Ανώνυμος είπε...

OPOS TO EIPES FILE GIA 2 THITEIES THA MAS EXEI APO KATO, OXI MONO TIN D@@A ALA OLOYS

Ανώνυμος είπε...

Αντε να πάρουμε και εμείς σειρα.....

Ανώνυμος είπε...

Αχ Κούλα....

Ανώνυμος είπε...

Ρε αυτό μόνο δεν είδατε που τον έβαλε το κορίτσι και έβαψε τα μαλλιά του ντροπή ούτε οι που@@@ες της Βουκουρεστίου ξεφτιλιστήκαμε τελείως

Ανώνυμος είπε...

Τώρα και στην Σαλαμίνα το τέλειο χρώμο σαμπουάν σε κάνει 25 χρόνια νεώτερο νέες εποχές για το νησί μας νέα μόδα στους άντρες άνω των 50 φέρνει ο δημάρχους με το επαναστατικό χρώμο σαμπουάν που ανακάλυψε πατριώτες και μη χειρότερα γιατί με δ΄’ αυτόν προβλέπω και πιάτσα στον περιφερειακό για τα βασιλικά όχι ΤΑΧΙ πάντως !

Ανώνυμος είπε...

Ax KOYLAAAAA

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΑΣΟΥΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΙΧΝΗ ΤΙ ΑΝΑΛΦΑΒΙΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΕΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛ.....Σ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Tora poy ginan rezili to aposiran ala to komenaki parameni Kai ohi mono ayti einai Kai Ali sto grafio toy as cakxoyne

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ" ΤΩΝ BLOGS"
"ΚΥΡΙΟΙ"
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΑ BLOGS.
ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΫΠΟΝΟΜΕΥΕΣΤΕ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε ασυνάρτητε (8 Ιουνίου 2011 5:45 π.μ.) φαντάζομαι τι θες να πεις αν και δεν τα κατάφερες να εκφραστείς ως θα ήθελες έχοντας δυσλεξία ακόμα και στην γραφή.
Αν όμως έχεις απορίες για τα blogs και την προσφορά τους στην κοινωνική ενημέρωση και την προσφορά τους στους προεκλογικούς αγώνες, ρώτα το αφεντικό σου που τα χρησιμοποίησε τα μάλα προεκλογικά ξέρει αυτός πρόσωπα και πράγματα και τον έκαναν δήμαρχο. Σ’ αυτά θα προσφύγει και στις απόμενες εκλογές γιατί υπάρχει η αμεσότητα της ενημέρωσης κι όσο κακά κι αν είναι, κράτα εσύ το όποιο καλό τους και μην παίρνεις τα κακά τους στο χέρι σου είναι να μπαίνεις στα blogs.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε μου άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα στην ψ@@η .θα μου πεις ότι κάνω προσπάθεια ,τα Βάφω τα μαλλιά της κεφαλής .Τώρα τι θα γίνει με ψ@@η θα δούμε .Βλέποντας και κάνοντας .

Ανώνυμος είπε...

filaraki iparxi k to allo rito an den to ksereis..
mali mpampaki ps@@h farmaki.!!!!!!!
o anthropos na kanei oti tou goustari stin prosopiki tou zwh k magia tou.!!!!
gia ta erga tou tha milisume me ta to peras tis thitias tou.!!!