25 Ιουλ 2011

Συμβαίνει ΤΩΡΑ. Εξαγριωμένοι εθελοντές έδειραν τον δήμαρχο

Συμβαίνει ΤΩΡΑ. Εξαγριωμένοι εθελοντές έδειραν τον δήμαρχο για τον εμπαιγμό του και την μη πρόσληψη τους μετά από πολύμηνη εθελοντική εργασία και παρά τις καθημερινές διαβεβαιώσεις του τους άφησε εκτός προσλήψεων.
Ο δε αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υποθέσεων, φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα για να γλυτώσει το λιντσάρισμα των αγανακτισμένων εθελοντών.
Θα επανέλθουμε με νεότερα

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά διαβάστε το προφητικό άρθρο της Σαλαμινίας για τον εθελοντισμό που κυκλοφόρησε προχθές και θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα για το θέμα και που ‘σαι ακόμη!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Σαλαμίνα και η επιλογή των Σαλαμονίων να χαίρονται το καινούριο Δήμαρχό τους.
Εξ άλλου μη στενοχωριόσαστε, ο άνθρωπος έχει συνηθίσει να τρώει ξύλο με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΝΤΡΟΠΗ!!! ΓΙΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

'Εχεις μεγάλο θράσος Φώτη. Αν έχεις λίγο φιλότιμο θα αναρτήσεις και στον ΤΟΞΟΒΟΛΟ και στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ τον αριθμό του ρολογιού σου που υδροδοτείσαι από το Δημοτικό Δίκτυο Ύδρευσης και τις αποδείξεις που πλήρωνες στους κολλητούς εξ Αμπελακίων το νερό 15 χρόνια και μετά θα έχεις το δικαίωμα να μιλάς. Γιατί ξέρεις κάτι ρε φίλε; και τα δικά σου κερατιάτικα εμείς τα πληρώνουμε. Αλλά έχεις τόσο θράσος που τις προάλλες είχες βάλει ανάρτηση και για τα νερά των Συλλόγων που δεν πλήρωναν το μπουρδέλο των Αμπελακίων. Εμείς ξέρουμε ότι για 15 χρόνια δεν έχεις πληρώσει ποτέ νερό. Στη δική σου περίπτωση οιΑΝΤΡΕΣ πρώτα αποδεικνύουν ότι εμείς λέμε παπαριές και ότι δεν είναι οι ίδιοι λαμόγια και μετά γράφουν για τους άλλους. 'Οταν μάλιστα αυτοί οι άλλοι είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και έχεις υποχρέωση να κρίνεις τις πράξεις του ως Δήμαρχος, αλλά να τον σέβεσαι. Πόσο μάλλον όταν του χρωστάς κιόλας. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ,Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ,ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΨΩΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΟΚΑ ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ,Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ,ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΨΩΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΟΚΑ ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η Ν.Δ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ; ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΨΩΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ; Α ΡΕ ΣΕΛΗΝΙΑ ΑΘΑΝΑΤΑ!!! ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ

Ανώνυμος είπε...

to telefteo den to katalabame kanto pio liana....

Ανώνυμος είπε...

anonimi kiria i kirie 25 Ιουλίου 2011 4:33 μ.μ. poy to 3erete oti exi tsigkoynepsi o proin? toy zitisate pali danika kai agirista kai den sas edose giayto lete aytes tis malakies.....

Ανώνυμος είπε...

ρε λαμόγια οτι σας κατεβαίνει στο κεφάλι σας γράφεται.Τίποτα δεν συνέβει στον Δήμο ήμουν εκεί και δεν έγινε τίποτα. Γράφετε έτσι για να σπιλώνεται κόσμο. Να είστε σίγουροι εάν γινόταν το παραμικρό θα είχα τον κόλο να το γράψω. Από βλακεία το γράφετε ή απο σκοπό; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας.ωραία αντιπολίτευση κάνετε με ψέματα και ηλιθιότητες. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε λαμόγια βρε γκεπελίσκοι τσι κακιάς ώρας δεν έχετε πολιτικό λόγο για να χτυπήσετε την Δημοτική αρχή και εφευρίσκετε χειροδικίες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο άρρωστος νούς. Σας πληροφορώ και εγώ είμουν το πρωί στον δήμο και δεν αντιλήφθηκα κανένα γεγονός που λέτε και γράφετε. Το μόνο που πραγματικά είδα ήταν ότι δούλευαν όλοι ακατάπαυστα. Δεν μπορείτε ακόμα να δεχτήτε ότι τα πάντα γίνονται νομότυπα και όχι σαν τις περασμένες εποχέσ. Αυτό πονάει λαμόγια ε λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητές/οί blogers, παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά τις αναρτήσεις σας και τα σχόλια των αναγνωστών σας και ειλικρινά έχω εκπλαγεί με τα "προβλήματα" που σας απασχολούν. Θα αναφέρω μερικά απ'αυτά (όσα θυμάμαι). "Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι ο τσακωμός του Δήμαρχου με κάποιον Τσαπάκη, προφανώς υπάλληλο του Δήμου."Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι το αν παραβρέθηκε ο Δήμαρχος σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. "Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι αν έφαγαν οι Αντιδήμαρχοι σε μια καντίνα. "Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι η διαγραφή του αξιότιμου Δημοτικού Συμβούλου κ. Μπίλλια. "Πρόβλημα", λοιπόν για σας είναι το αν έδειραν οι εθελοντές τον Δήμαρχο. Μου γεννάται λοιπόν ένα μεγάλο ερώτημα. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 28ος ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ; Γιατί ποτέ δεν ασχοληθήκατε με αυτό το μείζον για το Νησί θέμα; Μήπως ολοι εσείς κρύβεστε πίσω από τους πρώην Δημάρχους των δύο Δήμων; Προσωπικά, διαπιστώνω καθημερινά ότι υπάρχει μια Δημοτική Αρχή, που τουλάχιστον προσπαθεί. Παράδειγμα, η καθαριότητα έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, ο Δήμαρχος προσπαθεί να προβάλει τη Σαλαμίνα και να τη κάνει γνωστή διεθνώς, την αποχέτευση τη προχωράει και το βασικότερο προσπαθεί το οικονομικό συμμάζεμα του Δήμου. 'Οσον αφορά τις πρόσφατες προσλήψεις, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Δήμαρχο, που λειτουργεί με διαφάνεια. Είναι προτιμότερο αυτό που έκαναν οι προηγούμενοι, να μπαίνουν οι "ημέτεροι" από το παράθυρο; Διαφαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα, ότι ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΙΚΡΑ 'Η ΜΕΓΑΛΑ. Τσαβαρικός δεν είμαι. 'Ομως θα στηρίζω οποιαδήποτε Δημοτική Αρχή προσπαθεί για το τόπο μου, γιατί με ενοχλεί και με λυπεί αφάνταστα, που η Σαλαμίνα δεν ανήκει στα τουριστικά νησιά του Αργοσαρωνικού.