10 Ιουλ 2011

Ο Δήμαρχος ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.. και οι πυραμίδες τις Αιγύπτου !

Εδώ και αρκετό καιρό η χώρα μας διανύει μια περίοδο κρίσης.
  
Με την ανεργία σε τρομακτικά επίπεδα και αυξανόμενη τάση κάποιοι καιροφυλακτούν για να κάνουν τα παιχνιδάκια τους εις βάρος των εργαζομένων που παλεύουν για την επιβίωση τους.

Εξαίρεση φυσικά δεν θα αποτελούσε και ο «δημοκράτης» δήμαρχος Σαλαμίνας !!
Κύριε δήμαρχε χρόνια προσωπικά παρακολουθούμε την δράση και την πολιτική σας διαδρομή , μια διαδρομή γεμάτη αγώνες διεκδικήσεις για τον τόπο και τον άνθρωπο …..!

Τι άλλαξε κύριε δήμαρχε τι ήταν αυτό που σας έκανε να κάνετε πίσω με το νταμάρι που θέλατε να σφραγίσετε και εμείς τα κορόιδα κλείναμε τους δρόμους;

Θυμόμαστε την άγρια ( δικαίως ) κόντρα σας με την τότε δημοτική αρχή « Αγαπίου-Σοφρά » στα εργατικά μας θέματα !

Είναι πολλά αυτά που θυμόμαστε κ. δήμαρχε ,και που τελικά παρέκλιναν της πορείας τους, μα σήμερα θα ρωτήσω μόνο για τους εργαζόμενους .

Κ. Δήμαρχε γιατί υποχρεούνται να υπογράψουν οι ``εθελοντές`` υπεύθυνες δηλώσεις; και είναι η ``εθελοντική`` εργασία τους χωρίς αμοιβή ;

Ποια η κάλυψη τους σε περίπτωση ατυχήματος ;

Από ποιο κωδικό βγαίνει η «ελεημοσύνη» που τους δίνετε ;

Αυτά αγαπητέ «δημοκράτη» δήμαρχε προς το πάρων!!

Το ερώτημα αυτό θέτουμε φυσικά και στην `` Ανύπαρκτη `` και ``Συμπλέουσα`` αντιπολίτευση σας .

Τελειώνοντας θα πρέπει να σας πούμε ότι εμείς οι άνθρωποι του τοξοβόλου είμαστε διχασμένοι πάνω στο θέμα αυτό και η άποψη των γηραιοτέρων είναι ότι πολλά πράγματα και θαύματα δεν θα είχαν γίνει χωρίς την εθελοντική προσφορά όπως για παράδειγμα οι πυραμίδες της Αιγύπτου.  



  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και που τα γράφετε ρε παιδία δεν ιδρώνει κανενός το αυτάκι κάποιος τρελός πρέπει να βρεθεί η να ξυπνήσει από το λήθαργο κάποιος από την αντιπολίτευση και να πάει στον εισαγγελέα μόνο έτσι ίσως πάρουν χαμπάρι

Ανώνυμος είπε...

μάθατε τα νέα το ΠΑΣΟΚ της β. Πειραιά έφτυσε τον Αλαίσκα στης εκλογές που έκαναν τα συντρόφια του ο Γουρδομιχαλης και η παρέα του των μαύρισαν και δεν εξελεγη στην διαδημοτική επιτροπή ΤΗΣ ΠΕΣΥΔΑΠ όχι τίποτα άλλο είναι και δύσκολες οι εποχές

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα των εθελοντών στον δήμο Σαλαμίνας είναι και σκοτεινό και περίπλοκο. Κάποιοι κερδίζουν εκμεταλλευόμενοι ανέργους, και άλλοι εκμεταλλεύονται το γεγονός για να διοριστούν Όσοι ξιούνται στην γλίτσα του κυρ Γιάννη, δεν είναι κατ’ ανάγκη κορόιδα. Κάποιοι από αυτούς πληρόνονται αδρά, και άλλοι θα μπουν στον δήμο και θα κοροϊδεύουν την κοινωνία. Τώρα, τι συμβαίνει, γιατί δεν μπορεί να τρέχουν τόσοι εθελοντές για την ψυχή της μάνας τους, πιστεύουμε ότι είναι θέμα Εισαγγελέα.

Πάντως, αυτό που διαπιστώνεται, είναι ότι ο εν λόγω κυρ Γιάννης σε συνεργασία με την κυρα Τίνα, που της έχει τάξει το πάρκο των Παλουκίων και το Φλαμίνγκο, βρίσκουν τον τρόπο να δίνουν κάτι τις, ψίχουλα, στους εθελοντές. Ακούγεται για κάτι αποδείξεις τύπου Μαυρογιαλούρου, όπου άλλα υπογράφουν και άλλα παίρνουν, αλλά δεν παίρνουμε όρκο.
Τα στόματα κρατιούνται κλειστά όταν ο χαμένος είναι ο δήμος, το κράτος, όλοι μας.

Τέλος, αν θέλει ο κυρ Γιάννης, όχι μόνο να φαίνεται τίμιος αλλά και να είναι, ας δημοσιεύσει το μητρώο των εθελοντών, τον επίσημο και καταχωρημένο, δηλαδή, κατάλογο όσων έχουν δηλώσει εθελοντές. Και να μην επισείει διάφορα χαρτιά προς εντυπωσιασμό, αλλά να φέρει τα επίσημα βιβλία, αν έχει!!!, με αριθμούς πρωτοκόλλου, και αποφάσεις επίσημες και όχι μαϊμουδένιες.

Γκούτης