20 Ιουλ 2011

Ωχ, το ‘να ψέμα φέρνει τ’ άλλο, έτσι σύρεται σε δελτία τύπου. Πρόταση για να βγει από το αδιέξοδο ο καημένος ο δήμαρχος


Πινόκιο Νο: 2
Το ‘να ψέμα φέρνει τ’ άλλο, έτσι σύρεται σε δελτία τύπου ο δήμαρχος από την κατακραυγή των blogs για την απρεπή, αντιδεοντολογική όσο και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του στην αυταρχική και αυθαίρετη απόφαση διαγραφής του δημοτικού συμβούλου κ. Γ. Μπίλλια. Μια διαγραφή που και στο μέλλον, θα ‘χει τον χρόνο να το μετανιώσει πολλές, πολλές φορές ακόμα!!
Ψεύδεται ασύστολα με το σημερινό του δελτίο τύπου και την αναφορά του σε ολομέλεια προ του τακτικού συμβουλίου της 15ης Ιουλίου.

Δήμαρχε μπορούν να βγουν δημόσια στελέχη σου όπως: Γιάννης Τσαλίκογλου, Μάνος Δερτούζος, Αντώνης Τσαλιαγκός, Νίκος Φουρίκης, Γιώργος Κουτσιλαίος, Λεονίδας Σταμπουλής, και τόσοι άλλοι για να τον επιβεβαιώσουν (;;) (γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι φορούν τα παντελόνια όχι γιατί κρυώνουν); Όχι βέβαια και το ξέρεις καλά!!!

Αλήθεια, για άλλη μια φορά, ποιος απολίτικος και λειψός εγκέφαλος σε ξαναπαρέσυρε στην έκδοση και αυτού του νέου δελτίου τύπου; Δεν έχεις ένα σοβαρό άτομο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη;
Αν ήσουν άπειρος θα σε δικαιολογούσα, με την δική σου εμπειρία όμως είσαι επιεικώς απαράδεκτος κι έχεις προσωπικά την ευθύνη. Τουλάχιστον σταμάτα εδώ.
Οι καλά γνωρίζοντες και παρεπιδημούντες στην «Ιερουσαλήμ» το γνωρίζουν καλά και το χειρότερο έχουν και 4/5 ηχογραφημένες δηλώσεις στα κινητά τους για του λόγου το αληθές.
Πρόταση, για να σε βγάλουμε από το αδιέξοδο που η υπεροψία σου σ’ έριξε.
Στο επόμενο συμβούλιο να καταθέσει την παραίτηση του από τον συνδυασμό σου ο ίδιος ο κ. Μπίλλιας μια και το ‘χει το δικαίωμα από τον Καλλικράτη ώστε να λήξει και τυπικά το θέμα, δεν πιστεύω να ‘χει αντίρρηση είναι πολύ καλό παιδί για να ταλαιπωρήσει τον συνδυασμό που τον εξέλεξε. Απλά, ζήτησε του το και θα το ‘χεις.



Σαλαμίνα 20 Ιουλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας της Δημοτικής παράταξης, διεγράφη από τα μέλη του Συνδυασμού ο κ. Γεώργιος Μπίλιας.
Το γεγονός ανακοινώθηκε κατά την Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Ιουλίου 2011.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;
ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ; ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ "ΠΡΟ"; ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΠΟ; ΣΥΝΕΛΘΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μη του λες ρε φίλε τέτοια. Αστον να ασχολείται, τώρα που είναι και με τον Τραυλό. Θα κατεβεί μαζί του σου λέω. Αστον να έχουμε και κάτι να γελάμε με τόσα φαρμακια

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛΙΑ ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Το προ ή το μετά της συνεδρίασης έχει για ‘σενα σημασία Μπούλη; Θα πρέπει να μάθεις που δεν θα το μάθεις γιατί θα πρέπει να ΄χεις και εγκέφαλο μεγαλύτερο του κεφάλου ότι για να ανακοινώσει ο κάθε δήμαρχος μια τόσο σημαντική απόφαση η συνεδρίαση της ολομέλειας προηγείται της ανακοινώσεως σε δημοκρατικά πολιτεύματα. Ξέρεις τι σημαίνει δημοκρατικά πολιτεύματα; Όχι βέβαια με τον φασίστα που ‘μπλεξες που να το μάθεις.
Σε λυπάμαι όχι για τον φασισμό σου, όχι για την άγνοια σου αλλά γι’ αυτά που σε περιμένουν από το φασιστόμουτρο που ‘μπλεξες

Ανώνυμος είπε...

Δεν άργησε να φανερωθεί, ο δήμαρχος παίζει με το ψέμα και το ρητό, στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος, όμως έχει παρεξηγήσει τα πράγματα, γιατί ούτε γύρο του κινούνται τυφλοί ούτε αυτός είναι ο μονόφθαλμος. ΄Ετσι προσπαθεί μετά το ψέμα που ξεστομίζει ή γράφει να επικαλεστεί και πολλά άλλα για να δικαιολογηθεί και τότε δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος που τελικά θα τον εξαφανίσει.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα την προσωρινη μικροδιαμαχη Τραβλου - Τσαβαρη την πληρωσε ο Μπιλιας?? Και μολις
ξαναγαπησανε οι "δυο" ο αποδιοπομπαιος τραγος
ηταν ο Μπιλιας????
Χαχαχαχαχαχαχαχα εχουμε χαλιααααααααααααα!!!

Ανώνυμος είπε...

οταν στον συνδιασμο του ο κος Δημαρχος συμπεριλαμβανει ατομα σαν τον ΕΜΜ.ΔΕΡΤΟΥΖΟ, που εχει καταστρεψει κοσμο και κοσμακη...που η αχαριστια του υπερβαινει τον σκυλο οταν δαγκωνει το χερι που τον ταισε...
οταν λοιπον εχει τετοιους ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ συμβουλους...πως να παει μπροστα η δημαρχεια...
ρωτα κε Δημαρχε να μαθεις...γιατι ξερεις μονον την πλευρα του αγαπητου σου ΜΑΝΟΥ...ρωτα και την αλλην πλευρα, που χρεωκοπησε τους ανθρωπους που τον ετιμησαν και τον εμπιστευτηκαν με την περιουσια τους...!!!!!!!και τους ζηταγε και λεφτα απο πανω...ΡΩΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ...γιατι αλλιως αν του δωσεις δυναμη...εχεις παει κατα διαολου.