2 Σεπ 2011

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ κ. ΣΑΜΑΡΑ;


Τελικά εδέησεν ο Κύριος και θα γιορτάσει..... ο Μακρής την Κυριακή στο Αγκίστρι τον σφαγιασμό των Αγκιστριωτών.
Μάθαμε δε πως θα κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις για την κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος, Βουλευτής, Πατριάρχης… και Κύριος είδε τι άλλο.
Με ποιο κόμμα τελικά δεν ξέρουμε.!!!
Το κρατάει κι αυτό ως επτασφράγιστο μυστικό. Φήμες λένε ότι μάλλον θα κατέβει με τη Νέα Δημοκρατία.
Μ’ αυτούς θα πάρεις τις εκλογές Αντώνη Σαμαρά;
Αυτή είναι η ανανέωση του κόμματος που Ευαγγελιζόσουν;;
Με απίθανους τύπους σαν τον κ. Μακρή (;;) που στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής του Καρατζαφέρη κι έχει κάνει πασαρέλα λίγο πολύ σ’ όλα τα κόμματα;
Ανανέωση είπαμε κ. Σαμαρά σημαίνει ότι δίνουμε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, που έχουν κέφι και θέληση για προσφορά και όχι να χτίζουμε το αύριο του τόπου με υλικά κατεδαφίσεως.
Ελπίζουμε ο αρχηγός της ΝΔ να μας διαψεύσει και να εμφανίσει πραγματικά ανανεωτικά ψηφοδέλτια και κυρίως στην πολύπαθη Β΄ Πειραιά.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα χάλια έχει η Ν.Δ που ξέπεσε στο τελειωμένο που τον έχει φτύσει η Σαλαμίνα 3 φορές και μυαλό δεν βάζει βλέπεις τώρα έχει και κολαούζο τον Παπασάββα αφού πήραν στο λαιμό τους την Ρούλα είπαν να κατεβούν διαφορετικό δίδυμο αυτή την φορά
Ρε όμηρε τι μαθαίνουμε ούτε ο γιο σου δεν θα σε ψηφίσει ;

Ανώνυμος είπε...

δίχως να σας στενοχωρήσω από τα λίγα που ξέρω μέσα από την νεα δημοκρατια, ρωτήστε τον γεροντοπουλο,για μενα σαν παλιός [πολ αν] είναι σίγουρος ο Μακρης

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα λαμόγια της νουδουλας στη πιάτσα έχουν βγει το τελευταίο διάστημα
Μαζευτείτε ρε και μην ονειροβατείτε η Ελλάδα δεν έχει σάλιο για να κλέψετε
Έξω ρε παλιοκλεφταράδες

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΗΣ ΣΗΜΕΝΕΙ΄΄΄ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΘΕΑΤΡΟ,ΕΛΕΥΘΡΩΤΡΙΑ,ΙΧΘΥΑΓΟΡΑ,ΕΝΝΕΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΠΛΑΤΕΙΕΣ-ΦΛΑΜΙΓΚΟ,ΑΙΑΝΤΟΣ,ΧΙΩΤΗ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΑΛΩΝΙΑ,ΑΜΟΧΩΣΤΟΥ,ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ,ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ,ΣΚΥΤΑΛΗΣ Κ.Λ.Π,ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ,ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΟ ΣΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ,ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ- ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΚΑΚΗΣ ΒΙΓΛΑΣ Κ.Λ.Π,ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ ΦΛΑΜΙΓΚΟ- ΠΑΤΡΙΣ-ΠΑΛΟΥΚΙΩΝ,ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΝΕΡΟ,Κ.Λ.Π,ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΙΠΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ 45.000.000Ε ΧΡΕΟΣ ΕΝΩ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΑΦΗΣΕ 2.500.000Ε

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΚΙΟΚΑ Η ΤΟΝ ΛΑΚΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι τακτικός αναγνώστης των blogs και έχω εκπλαγεί και αηδιάσει με τις υβριστικές εκφράσεις και τους, με πολλά υπονοούμενα, γρίφους που χρησιμοποιείτε. Στους οκτώ μήνες της θητείας του κ. Τσαβαρή βλέπουμε ΟΛΟΙ ότι καταβάλεται μεγάλη προσπάθεια και σίγουρα κάτι αλλάζει προς το καλλίτερο. Γιατί λοιπόν τόση ύβρις, συκοφαντεία και λάσπη κατά του Δημάρχου; Μήπως όλα ξεκινούν από τα Σελήνια;
ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ:
-Γιατί ο αξιότιμος κ. Τραυλός από υποστηρικτής του Δημάρχου προεκλογικά, αμέσως μετά τις εκλογές έγινε ο χειρότερος εχθρός του;
-Γιατί αυτές οι ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ μαζώξεις στα Σελήνια, στο μαγαζί του κ. Μητσόπουλου; Συγκεκριμένα: Μακρής Θαν, Νάννου Ρούλα μετά του συζύγου, Παπασσάβας Ομ., Καλογιάννης Αντ.-Αγαπίου Βαγ., Μπίλλιας Γιώργος, Χατζηγιάννης Παντ., Σάντος Μιχ. και οι κολλητοί τους.
-Ξέχασε η κυρία Νάννου τις κασσέτες; Πρόσφατα καταδικάστηκε ο κ. Αγαπίου γι αυτό.
-Ξέχασε ο κ. Μακρής το μέγα σκάνδαλο της αποχέτευσης; Για να δούμε τι θα κάνει στο επικείμενο δικαστήριο.
-Ο κ. Σάντος γιατί απαρνήθηκε τον κ. Σοφρά;
-Είναι αλήθεια ότι ο κ. Τραυλός κάνει αυτές τις μαζώξεις για να συσπειρώσει τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας στη Σαλαμίνα; Αν δεν κάνω λάθος, ο κ. Τραυλός δεν είναι κομματικό μέλος του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. και μάλιστα κατά πολύ οφελειμένος από αυτόν τον κομματικό χώρο;
Για τις μαζώξεις που αναφέρω υπάρχουν φωτογραφίες, που έχουν τραβηχτεί από παρόντα, προφανώς, κατά τα λεγόμενα του ίδιου, για να τους κρατάει στο χέρι.
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ:
-Γιατί τέτοια συσπείρωση και τόση μανία κατά του Δημάρχου; Γιατί είναι Δήμαρχος ο κ. Τσαβαρής και όχι ο κ. Τραυλός, όπως ήθελε να πιστεύει;
-Γιατί δεν του δίνει τα έργα, όπως λέει; (Αφού δεν κάνει έργο όπως ισχυρίζεται ο κ. Τραυλός, τί έργο να του δώσει;)
-Μήπως, λέω μήπως αιτία είναι η ΤΟΥΡΛΑ;
-Μήπως αιτία είναι ο έλεγχος των οικονομικών του πρώην Δήμου Αμπελακίων από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης;
Τα πιθανά "γιατί" και "μήπως" αυτής της διένεξης, που εξελίσσεται σε ανελέητο πόλεμο, είναι πολλά.
Το συμπέρασμα όμως είναι ένα. Από τη μια έχουμε ένα Δήμαρχο που δίνει καθημερινή μάχη για τον τόπο μας και από την άλλη μια "ομάδα", που τους έχουν ενώσει τα μικρά και μεγάλα συμφέροντα του καθένα, που με λάσπη, συκοφαντίες και βρώμικο αγώνα, όπως "αυτός" ξέρει να κάνει χρόνια τώρα.
Σ'αυτό τον ανελέητο πόλεμο θα είστε μόνοι σας. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
Υ.Σ.
Δεν ήμουν Τσαβαρόπουλο,με κάνατε εσείς

Ανώνυμος είπε...

11.31
Λες για συναντήσεις που γίνονται στο φως της ημέρας στην καφετέρια του Μητσόπουλου.Και τι σημαίνει αυτό για σένα, ότι είναι ύποπτες;
Αν ήταν κάτι ύποπτο, θα ήντουσαν τόσο αφελείς που θα τις έκαναν εκεί που τους βλέπουνε και τους ακούνε όλοι, κι όχι σ΄ένα σπίτι;
Για σκέψου το λιγάκι;
Για την συνεύρεση υπάρχουν κασέτες και φωτογραφίες, λες, για να τους κρατάει στο χέρι.
Αν έχεις εσύ αυτά τα στοιχεία, τότε βγάλτα στην επιφάνεια για να ακούσουμε κι εμείς τι λέγανε μεταξύ τους και να δούμε στην φωτογραφία και τις επιταγές που τους έδινε για να συνομοτήσουν εναντίον του δημάρχου.
Εαν δεν έχεις, τότε καλλίτερα κάντο μόκο, διότι χαρακτηρίζεσαι ως συκοφάντης και συνεπώς καμία αξία δεν έχουν τα λόγια σου.
Μιλάς και για συσπείρωση κατά του Δημάρχου. Μα, είσαι σοβαρός;
Πού την βλέπεις την συσπείρωση;
Εδώ ο καθένας τραβάει τον δρόμο του, και οι περισσότεροι έχουν γίνει τακίμια με τον δήμαρχο, αφού τους δίνει γη και ύδωρ.
Απόδειξη; Ο Δήμαρχος είναι με τον κολλητό του τον Μακρή στο Αγκίστρι σήμερα, για τον Μητρομάρα.
Ωραίες λοιπόν οι θεωρίες σου, αλλά οι πράξεις σε διαψεύδουν.
Όσο για τον Τραυλό, φαίνεται ότι δεν τα βρήκαν στην μοιρασιά, κι άρχισε ο εμφύλιος πόλεμος.
Ας πρόσεχε. Θα μου πεις δεν τον ήξερε, ας ρώταγε όμως να μάθει, πριν κινήσει γη και ουρανό για να τον στηρίξει στις εκλογές, που ουσιαστικά και αντικειμενικά του έδωσε τη δημαρχία.
Ήθελές τα και παθέστα.

Ανώνυμος είπε...

Είδες που είχα δίκιο; Οι συναντήσεις σε σπίτι είχαν προηγηθεί, αλλά την πουτάνα η χαρά δεν την αφήνει να κρυφτεί. Ξέρω και πολλά ακόμη που ούτε μπορείς να φανταστείς. Και έχω και αποδείξεις φωτογραφίες και τσιπάκια..... κασσέτες δεν έχω.
Αλλά μη συνεχίζεις το παραμυθάκι για μοιρασιές του Τραυλού με τον Δήμαρχο. Ο Δήμαρχος δεν έχει να μοιράσει τίποτα. Ο Τραυλός περίμενε με τη κουτάλα και του έμεινε στο χέρι. Για το ότι τον έκανε Δήμαρχο ο Τραυλός δεν σου απαντάω τώρα. Κράτα όμως τα αποτελέσματα των Σεληνίων του 2010 και να τα συγκρίνεις με εκείνα του 2014.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ NTAMARI BLOGSPOT ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ 27/8 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΝ ΤΩΡΑ.
ΑΧ! ΤΟΥΡΛΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ